is Rendez-Vous met Frans Hals

Persoonlijke interpretaties van hedendaagse kunstenaars en kunstkenners op originele en imaginaire schilderijen van de meester staan centraal. Te zien vanaf 30 maart in Frans Hals Museum t/m 16 september en in De Hallen Haarlem t/m 30 september.

Meer over Rendez-Vous met Frans Hals Ontdek de tentoonstelling Ontdek de tentoonstelling Meer over Rendez-Vous met Frans Hals Meer over Rendez-Vous met Frans Hals tentoonstellingen tentoonstellingen

is hahahahahahahahaha

Ondeugende kinderen, dwaze boeren, malle dandy’s en drinkebroers, kwakzalvers, koppelaars, luie dienstmeiden en lustige dames – zelden zijn er meer humoristische schilderijen gemaakt dan in de Nederlandse Gouden Eeuw. 'De kunst van het lachen. Humor in de Gouden Eeuw' is te zien van 11 november 2017 t/m 18 maart 2018.

Nu te zien: De kunst van het lachen Nu te zien: De kunst van het lachen Nu te zien: De kunst van het lachen Nu te zien: De kunst van het lachen Meer lezen over humor in de Gouden Eeuw Meer lezen over humor in de Gouden Eeuw

is Zo goed als nieuw?

Drie topstukken van Frans Hals zijn weer te bewonderen. De wereldberoemde regentenportretten ondergingen de afgelopen vier jaar een intensieve restauratie waarbij vergeelde vernislagen en verkleurde retouches werden verwijderd. Resultaat: de oorspronkelijke verflaag en de compositie van Frans Hals zijn weer beter te zien. Zo goed als nieuw? is te zien van 18 januari t/m 18 maart.

Nu te zien: Zo goed als nieuw? Nu te zien: Zo goed als nieuw? Nu te zien: Zo goed als nieuw? Meer lezen over de regenten en regentessen van Frans Hals Meer lezen over de regenten en regentessen van Frans Hals Zo goed als nieuw? Zo goed als nieuw?

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem