is 'Bloemengekte'

Van 20 maart tot en met 17 mei museum op z'n mooist. De zalen en gangen van het museum zijn traditiegetrouw weer versierd met verse bloemboeketten. Er is ook aandacht voor de 'tulpomania', de bloemengekte in de 17e eeuw. Met gratis uitgebreide audiotour en app.

Meer weten over tulpengekte Te zien t/m 17 mei Te zien t/m 17 mei Meer weten over tulpengekte Meer weten over tulpengekte Bijzonder vazen en uitbundige boeketten Bijzonder vazen en uitbundige boeketten

is Vrolijke Frans voor kinderen

Elke zondag zijn er Vrolijke Frans activiteiten in het Frans Hals Museum voor (groot)ouders en kinderen. Een middag samen op ontdekking gaan in het Frans Hals Museum en daarna met z’n allen aan de slag in het prachtige Frans Hals Atelier. En er zijn natuurlijk verschillende workshops en cursussen voor kinderen in de schoolvakanties.

Filmpje zien over Vrolijke Frans Filmpje zien over Vrolijke Frans Filmpje zien over Vrolijke Frans Diverse workshops in de schoolvakanties Diverse workshops in de schoolvakanties Vrolijke Frans voor de hele familie Vrolijke Frans voor de hele familie

is ook hedendaagse kunst

Moderne en hedendaagse kunst vindt u in De Hallen Haarlem, de dependance van het Frans Hals Museum. In het Frans Hals Museum wordt regelmatig een levendige dialoog gevoerd tussen oude meesters en kunstenaars van nu zoals Arnoud Holleman. Hij realiseerde de film 'Hommage' in de Schutterszaal.

Meer lezen over Hommage? Meer lezen over De Hallen Haarlem Meer lezen over De Hallen Haarlem T/m 21 juni te zien T/m 21 juni te zien Als vast een voorproefje van 'Hommage' zien? Als vast een voorproefje van 'Hommage' zien?

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem