is leuk voor kinderen

Er valt van alles te ontdekken in het museum. Kom speuren bij de nieuwe presentatie rond het poppenhuis met de gratis speurboekjes. Er is een speciale kinderaudiotour of vraag naar het Vrolijke Frans opdrachtenblad. Ideaal uitje voor de hele familie.

Meer lezen over kinderactiviteiten Vrolijke Frans neemt je mee door het museum Vrolijke Frans neemt je mee door het museum Meer lezen over kinderactiviteiten Meer lezen over kinderactiviteiten Kom speuren en ontdekken Kom speuren en ontdekken

is ook hedendaagse kunst

Moderne en hedendaagse kunst vindt u in De Hallen Haarlem, de dependance van het Frans Hals Museum. Nu te zien: MARKUS SELG. Vragen als - wat is de relatie tussen technologie en spiritualiteit, tussen ziel, geest en materie, wat is archaïsch en wat is hedendaags - zijn centrale vragen in zijn werk.

Meer lezen over Markus Selg? 'Gesamtkunst' bij Markus Selg 'Gesamtkunst' bij Markus Selg Bezoek De Hallen Haarlem aan de Grote Markt Bezoek De Hallen Haarlem aan de Grote Markt Meer lezen over Markus Selg? Meer lezen over Markus Selg?

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem