is tijdelijk gesloten!

Voor de ombouw naar een vernieuwd museum en de opbouw van de nieuwe tentoonstelling is het Frans Hals Museum gesloten van 19 maart tot 30 maart 2018.

Plan uw bezoek Plan uw bezoek Museum Gesloten Museum Gesloten Het huwelijk Het huwelijk

is verloofd met De Hallen Haarlem

Het Frans Hals Museum en De Hallen Haarlem gaan trouwen! Op 29 maart treden de musea samen in het huwelijk. Het vernieuwde Frans Hals Museum zal een veelzijdig, kleurrijk en onverwacht tentoonstellingsprogramma bieden. Wij vieren dit heuglijke feit graag samen met onze bezoekers tijdens een speciale avondopenstelling op donderdag 29 maart.

Het huwelijk Het huwelijk Het huwelijk Museum Gesloten Museum Gesloten Het huwelijk Het huwelijk

is Rendez-Vous met Frans Hals

Persoonlijke interpretaties van hedendaagse kunstenaars en kunstkenners op originele en imaginaire schilderijen van de meester staan centraal. Te zien vanaf 30 maart in Frans Hals Museum t/m 16 september en in De Hallen Haarlem t/m 30 september.

Meer over Rendez-Vous met Frans Hals Ontdek de tentoonstelling Ontdek de tentoonstelling Meer over Rendez-Vous met Frans Hals Meer over Rendez-Vous met Frans Hals Meer over Rendez-Vous met Frans Hals Meer over Rendez-Vous met Frans Hals

is in bloei

In het voorjaar wordt het Frans Hals Museum traditiegetrouw omgetoverd tot een grote bloemenpracht. De zalen en gangen van het museum worden versierd met extravagante boeketten van verse snijbloemen en andere bloemsierkunst in bijzondere (tulpen)vazen uit de museumcollectie én in nieuw ontworpen vazen. Te zien van 30 maart t/m 13 mei 2018.

Lente in het museum Lente in het museum Lees meer over Museum in bloei Lees meer over Museum in bloei Museum in bloei - Onbegrensde tuinen Museum in bloei - Onbegrensde tuinen

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem