is Vrolijke Frans voor kinderen

Elke zondag zijn er Vrolijke Frans activiteiten in het Frans Hals Museum voor (groot)ouders en kinderen. Een middag samen op ontdekking gaan in het Frans Hals Museum en daarna met z’n allen aan de slag in het prachtige Frans Hals Atelier. En er zijn natuurlijk verschillende workshops en cursussen voor kinderen in de schoolvakanties.

Filmpje zien over Vrolijke Frans Filmpje zien over Vrolijke Frans Filmpje zien over Vrolijke Frans Diverse workshops in de schoolvakanties Diverse workshops in de schoolvakanties Vrolijke Frans voor de hele familie Vrolijke Frans voor de hele familie

is in dialoog

Sinds 2008 wordt er in het Frans Hals Museum een levendige dialoog gevoerd tussen oude meesters en kunstenaars van nu. Arnoud Holleman gaat hierin een stap verder: hij realiseerde in de Schutterszaal van het museum een nieuwe film: Hommage, waarin ‘het kijken’ centraal staat. Te zien t/m 21 juni 2015.

Meer lezen over Hommage? Still uit Hommage van Arnoud Holleman Still uit Hommage van Arnoud Holleman T/m 21 juni te zien T/m 21 juni te zien Als vast een voorproefje zien? Als vast een voorproefje zien?

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem