is gek op details

Van 14 november zoomt het Frans Hals Museum in op het detail, het voor het oog schijnbaar verborgene, ja zelfs het onzichtbare! Onder andere kunstrecensente Wieteke van Zeil en romanschrijfster Niña Weijers leren de bezoeker op een andere manier kijken en vertellen daar prachtige verhalen bij.

Meer lezen over Ik zie, ik zie ... Kijken door de ogen van kunstcriticus Wieteke van Zeil Kijken door de ogen van kunstcriticus Wieteke van Zeil Ontdekkingen bij Jan van Scorels 'De doop van Chistus' Ontdekkingen bij Jan van Scorels 'De doop van Chistus' Kort introfilmpje over 'Ik zie, ik zie ... ' Kort introfilmpje over 'Ik zie, ik zie ... '

is leuk voor kinderen

Er valt van alles te ontdekken in het museum. Kom speuren bij de nieuwe presentatie rond het poppenhuis met de gratis speurboekjes. Er is een speciale kinderaudiotour of vraag naar het Vrolijke Frans opdrachtenblad. Ideaal uitje voor de hele familie.

Meer lezen over kinderactiviteiten Vrolijke Frans neemt je mee door het museum Vrolijke Frans neemt je mee door het museum Meer lezen over kinderactiviteiten Meer lezen over kinderactiviteiten Kom speuren en ontdekken Kom speuren en ontdekken

is ook hedendaagse kunst

Moderne en hedendaagse kunst vindt u in De Hallen Haarlem, de dependance van het Frans Hals Museum. Nu te zien: MARKUS SELG. Vragen als - wat is de relatie tussen technologie en spiritualiteit, tussen ziel, geest en materie, wat is archaïsch en wat is hedendaags - zijn centrale vragen in zijn werk.

Meer lezen over Markus Selg? 'Gesamtkunst' bij Markus Selg 'Gesamtkunst' bij Markus Selg Bezoek De Hallen Haarlem aan de Grote Markt Bezoek De Hallen Haarlem aan de Grote Markt Meer lezen over Markus Selg? Meer lezen over Markus Selg?

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem