is op zoek naar een museale MUZE

In De Hallen Haarlem is vanaf 6 juni de zomertentoonstelling 'O MUZE!' te zien. De kunstgeschiedenis is ondenkbaar zonder muzen. Kunstenaar hadden en hebben favoriete modellen, die onmisbaar waren/zijn voor hun werk. Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem zoekt voor het komend jaar een MUSEALE MUZE.

Meer lezen over de MUSEALE MUZE Meer lezen over de MUSEALE MUZE Meer lezen over de MUSEALE MUZE Ben jij onze nieuwe MUZE? Ben jij onze nieuwe MUZE? I want you I want you

is ook hedendaagse kunst

Moderne en hedendaagse kunst vindt u in De Hallen Haarlem, de dependance van het Frans Hals Museum. In het Frans Hals Museum wordt regelmatig een levendige dialoog gevoerd tussen oude meesters en kunstenaars van nu zoals Arnoud Holleman. Hij realiseerde de film 'Hommage' in de Schutterszaal.

Meer lezen over Hommage? Meer lezen over De Hallen Haarlem Meer lezen over De Hallen Haarlem T/m 21 juni te zien T/m 21 juni te zien Als vast een voorproefje van 'Hommage' zien? Als vast een voorproefje van 'Hommage' zien?

is Vrolijke Frans voor kinderen

Elke zondag zijn er Vrolijke Frans activiteiten in het Frans Hals Museum voor (groot)ouders en kinderen. Een middag samen op ontdekking gaan in het Frans Hals Museum en daarna met z’n allen aan de slag in het prachtige Frans Hals Atelier. En er zijn natuurlijk verschillende workshops en cursussen voor kinderen in de schoolvakanties.

Filmpje zien over Vrolijke Frans Filmpje zien over Vrolijke Frans Filmpje zien over Vrolijke Frans Diverse workshops in de schoolvakanties Diverse workshops in de schoolvakanties Vrolijke Frans voor de hele familie Vrolijke Frans voor de hele familie

is nog veel meer

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem