Bedrijven

Zonder het ondernemerschap in de Gouden Eeuw zou er geen Frans Hals Museum zijn geweest. Aan het eind van de zestiende eeuw emigreerde veel ondernemende burgers uit de Zuidelijke Nederlanden naar steden in de Noordelijke Nederlanden. Haarlem was hun belangrijkste bestemming, ook voor Frans Hals.

Door de nieuwe kennis, kapitaal en handelscontacten van de textielnijverheid werd Haarlem een groots handelscentrum met een zeer bloeiende industrie. Zodoende was Haarlem de kraamkamer van de Gouden Eeuw. Het Frans Hals Museum is dé plek om je te laten inspireren. Een plek waar de ondernemersgeest van toen én nu samen komen.

Als bedrijf is het mogelijk de ambities van het museum te ondersteunen en tegelijkertijd uw eigen doelstellingen en activiteiten te versterken. U kunt het museum op diverse manieren sponsoren of samenwerking aangaan. Elke partnerschap wordt op maat gemaakt, want elke onderneming is uniek. Denise de Boer en Emma Swaan denken graag met u mee over welke investering het beste bij uw bedrijf en het gewenste rendement past. Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden van een cultureel partnership met unieke en exclusieve privileges:

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem