Beminnaers

Beminnaers zijn kunstliefhebbers die het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem financieel steunen bij de totstandkoming van internationaal spraakmakende tentoonstellingen.

Als u beeldende kunst een warm hart toedraagt en enthousiast wordt van de verhalen achter tentoonstellingen; als u het interessant vindt om een kijkje achter de schermen te nemen en nauw betrokken wilt zijn bij de totstandkoming van een grote tentoonstelling; als u wilt bijdragen aan de culturele bloei van de stad Haarlem en waarde hecht aan een interessant netwerk en exclusieve ontmoetingen met kunstenaars en sprekers van naam:

dan is het lidmaatschap van de Beminnaers iets voor u.

Wij geven u een kijkje in de keuken en trakteren u graag op speciale events. Voor een overzicht van de instapmogelijkheden en privileges, klikt u hier. Beminnaers verbinden zich voor een minimale periode van 5 jaar aan het museum. Door een schenking te verdelen over vijf kalenderjaren wordt deze geheel aftrekbaar. Voor informatie over fiscale voordelen dankzij de Geefwet, klikt u hier

Heeft u vragen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met: Emma Swaan of tel. 023 – 511 5828.

Voor meer informatie klik op volmacht en concept-akte

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem