Debat over de rol van cultuur

4 maart 2014

Wat is de rol van de cultuur in Haarlem de komende jaren? Wat kan de cultuur betekenen voor de stad? Wat voor een cultuurbeleid hebben de Haarlemse politieke partijen voor ogen na de gemeenteraadsverkiezingen?

Op vrijdag 14 maart vindt in de Gehoorzaal van Teylers Museum een debat plaats waar deze en meer vragen over de cultuur in Haarlem aan de orde komen. Van 13.30 tot 15.00 uur gaan lijsttrekkers en andere vertegenwoordigers van de Haarlemse politieke partijen in gesprek met moderator Ruben Maes, met de zaal en met elkaar.
Het debat is een initiatief van de grote Haarlemse culturele instellingen – Stadsschouwburg, Hart, Philharmonie, het Patronaat, de Toneelschuur, het Noord-Hollands Archief en het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem – om inzicht te geven in wat de Haarlemse politiek wil met de cultuur in de komende jaren. Het cultuurdebat zal zich dan ook niet beperken tot de keuzes die de nieuwe gemeenteraad moet maken om tot de noodzakelijke bezuinigingen te komen.

U bent van harte uitgenodigd. De toegang is gratis en vol is vol.

Begunstigers

• Bank Giro Loterij