Kinderactiviteiten Kerstvakantie

18 december 2017

Oud & nieuw voor de hele familie!
Tijdens de kerstvakantie is er van alles te doen en te beleven in het Frans Hals Museum voor de hele familie. Stap in een levensgroot schilderij in wintersfeer en maak je eigen kerstkaart, of doe mee aan een workshop en knutsel samen een fluorescerende lantaarn voor de donkere dagen. Kinderen hebben altijd gratis entree!

Studio HaHaHals
Stap met de hele familie in Studio HaHaHals, het levensgrote schilderij is helemaal in wintersfeer gebracht. Maak een grappig groepsportret en stuur de foto als kerstkaart naar opa en oma. Lachen toch? De kersteditie van Studio HaHaHals is te bezoeken van 9 december t/m 7 januari en is gratis te bezoeken voor museumbezoekers.

Workshops in het atelier
Tijdens de kerstvakantie worden in het atelier op woensdag en donderdag workshops gegeven. Je hebt het voor het uitkiezen: versier heerlijke peperkoek, maak een grappig lichtmannetje voor in de boom of aan je fiets, knutsel dromenvangers met de mooiste nieuwjaarswensen of maak een stoer fluorescerende lantaarn met dikke stift en lijmpistool. De workshops worden doorlopend gegeven, schuif dus op elk moment aan, en blijf zo lang als je wilt!
De workshops zijn bedoeld voor de hele familie en kosten twee euro per activiteit. Ook mogelijk zonder museumticket!

Inloopworkshops
• Woensdag 27 december tussen 13:30 – 16:00 | Doorlopend vier activiteiten