Nieuwe collega gezocht!

13 oktober 2017

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem geniet internationale bekendheid, met name vanwege zijn uitmuntende collectie Haarlemse meesters uit de 16e en 17e eeuw, waaronder de grootste verzameling schilderijen van Frans Hals ter wereld, en zijn toonaangevende tentoonstellingen hedendaagse kunst. Het museum is gevestigd in twee sfeervolle 17e-eeuwse panden en stelt zich ten doel om het publiek te laten kennismaken met de ongekende bloei van de schilderkunst in de Gouden Eeuw en met internationale ontwikkelingen in de eigentijdse beeldende kunst. Het museum bevindt zich momenteel in een interessante fase van haar ontwikkeling en profileert zich vanaf 2018 specifiek als 1 museum op 2 locaties met de ‘transhistorische’ link tussen oude en hedendaagse kunst, traditie en vernieuwing.

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem zoekt per 1 januari 2018 een:

Teamcoördinator Balie en Beveiliging (m/v)
36 uur per week

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de functie, kunt u tot en met 22 oktober uw motivatiebrief met CV per mail sturen aan Mevrouw A.I.A. Demeester, directeur Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, o.v.v. Vacature Teamcoördinator naar vacatures@franshalsmuseum.nl

Begunstigers

• Bank Giro Loterij