Partnerschap BankGiro Loterij verlengd

23 oktober 2017

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem is verheugd en trots te melden dat de BankGiro Loterij heeft besloten het museum de komende jaren te blijven ondersteunen. De BankGiro Loterij, dé cultuurloterij van Nederland, verlengt haar partnerschap met het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem met vijf jaar.

Sinds 2008 heeft Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem in totaal ruim 2,5 miljoen euro ontvangen van de BankGiro Loterij. In 2017 is deze samenwerking geëvalueerd. De positieve aanbeveling voor voortzetting van de relatie is door de Raad van Commissarissen van de BankGiro Loterij overgenomen. In de periode 2018 tot en met 2022 kan het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem wederom een jaarlijkse bijdrage tegemoet zien voor het in stand houden en het toegankelijk maken van de collectie. Ann Demeester, directeur van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, is meer dan verheugd over de verlenging van de samenwerking met de BankGiro Loterij. “Dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij hebben wij de afgelopen jaren drie meesterwerken van Frans Hals kunnen restaureren en zal eind dit jaar een unieke en eenmalige tentoonstelling over humor in de Gouden Eeuw te zien zijn.”

Begunstigers

• Bank Giro Loterij