Museumwinkel

De winkel van het Frans Hals Museum biedt een ruim assortiment cadeau artikelen voor iedere smaak. De Museumwinkel is gelegen bij de entree van het museum. Ook zonder museumkaartje kunt u er vrijblijvend even binnenlopen.

    

U vindt er o.a. altijd leuke cadeautjes voor kinderen, een grote collectie sjaals, sieraden, mappen, opschrijfboekjes en mokken. Blikvanger in de winkel is de grote collectie replica glazen uit de Gouden Eeuw en de vele artikelen die te maken hebben met Haarlem Bloemenstad. De tulpenvaas is een van de best verkochte artikelen uit de museumwinkel.

Speciaal voor de Kerst zijn er op dit moment prachtige kerstballen, engeltjes, tafellopers en verfijnde papieren kerst guirlandes te vinden in de winkel.

Boeken en kaarten
Natuurlijk ontbreken kunstboeken en kaarten niet. Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus. Deze is zowel in het Nederlands als in het Engels te verkrijgen in onze museumwinkel. Daarnaast biedt de winkel een ruime keuze aan boeken over de Gouden Eeuw en natuurlijk Frans Hals

              

De winkel wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers van de Vrienden van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem.

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem