Touroperators

Prijzen

Per groep van 15 – 20 personen ontvangt u 1 gratis ticket voor de begeleider of chauffeur. Dit geldt alleen voor toeristische groepen zonder Frans Hals Museum rondleider.

Indien u met meerdere groepen gedurende het jaar het museum komt bezoeken dan informeren wij u graag over eventuele maatwerkafspraken. Hiervoor kunt u contact opnemen met het museum.
T 023 511 5775 of per e-mail

Betaling
De betaling – contant of met pin – kan direct aan de kassa worden voldaan. Het is ook mogelijk een voucher in te leveren waarna u een factuur ontvangt. Dit kan eventueel ook op basis van nacalculatie worden gedaan.

Groep aanmelden

Groepen (15 personen en meer) verzoeken wij contact op te nemen met Bob Smit T 023 5115775 of per email. Vult u alstublieft de aangegeven velden goed in. Graag ook aangeven of er een begeleider / gids meekomt.
Wij adviseren een groep van ca. 15 personen samen te stellen. De zalen in het museum zijn soms te klein om een grotere groep optimaal te laten genieten van de schilderijen.

Extra’s

Onze ervaren rondleid(st)ers vertellen graag over Frans Hals en Haarlemse schilderkunst in de Gouden Eeuw. U kunt van te voren een keuze maken welke rondleiding u graag wilt volgen. Voor meer informatie klik hier. Daarnaast is het mogelijk een workshop te volgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met reserveringen, T 023 511 5853 of per e-mail.

Openingstijden
Het museum is geopend van dinsdag – zaterdag van 11 – 17 uur, zondag en feestdagen van 12 – 17 uur.
Het museum is gesloten op 25 december en 1 januari.

Bezoek voor openingstijd of op maandag

Het is mogelijk om met uw groep vanaf 10.00 uur het museum te bezoeken. Voor informatie over een bezoek voor openingstijd of op maandag graag even contact opnemen met reserveringen T 023 511 5775 of per e-mail over de mogelijkheden en eventuele kosten.

Wijzigen of annuleren

Bij verhindering kunt u tot 10 werkdagen voor de afgesproken datum kosteloos annuleren. Indien niet tijdig afgezegd worden de kosten voor een eventuele rondleiding in rekening gebracht.

Touringcars

In- en uitstappen kan aan de Gasthuisvest / hoek Groot Heiligland. De chauffeur mag stoppen om de bezoekers van het museum uit te laten stappen als hij daarna maar direct wegrijdt. Bussen kunnen geparkeerd worden aan de Dreef (dichtst bij het museum), hier zijn twee plaatsen ter hoogte van het Provinciehuis. In de Gonnetstraat zijn ook twee plaatsen voor het parkeren van een bus.

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem