Online tickets kopen

Verkrijgbaar online en aan de kassa van het museum

Volwassenen: € 12,50
19 t/m 24 jaar, CJP: € 6,00
Groepen: € 9,00*

*Groepen (15 personen en meer) dienen contact op te nemen met of T 023 5115775
of per e-mail. Voor meer informatie zie de pagina groepsbezoek

Voor kinderen van 0 t/m 18 jaar, Vrienden van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, Museumkaarthouders, kaarthouders Vereniging Rembrandt en Icom is de toegang gratis.

Let op: na 11 november geen online ticket verkoop meer mogelijk!

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe website. Online kaarten bestellen wordt tijdelijk gestopt.

Hoe werkt het?

1. Nadat de aantallen kaarten door u zijn geselecteerd kunt u betalen met een geldige creditkaart (Visa, Mastercard, American Express) of via iDEAL met uw bankpas. Ook kunt u betalen met vouchers (speciaal uitgegeven bij acties of hotelarrangementen). Andere betalingswijzen zijn niet mogelijk. U kunt tot 24.00 uur voor de volgende dag kaarten bestellen. Uw kaarten zijn vanaf het moment dat u ze besteld heeft geldig tot 1 januari 2018.

2. Na de betaling kunt u uw toegangsbewijs zelf uitprinten. Tevens sturen wij u een bevestigingsmail. Hiermee kunt u op een later tijdstip of andere locatie uw kaarten printen. Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om eventueel verloren kaarten nog een keer te printen.

3. De door u uitgeprinte tickets gelden als toegangsbewijs voor het museum. U dient deze bij de kassa van het museum te laten zien. Ieder persoon dient in het bezit te zijn van een eigen toegangsbewijs waarop een unieke barcode is te zien. Let er dus op dat u alle kaarten heeft uitgeprint. Toegangskaarten kunnen niet worden geruild en worden na aankoop niet teruggenomen.

Klik hier om uw tickets te kopen

Begunstigers

  • Bank Giro Loterij
  • Mondriaanfonds
  • Haarlem