Meet at

Haarlem

Repainting artworks
EN NL

Neem je je (groot)ouders mee naar het museum?

Voor families is er veel te doen en te beleven! Ga op zoek naar onze spannende creatieve HUBS in HAL en HOF en ontdek hoe het is om een kunstenaar te zijn. Heb je iets moois gezien in het museum? Maak het samen na aan de tekentafel. Of maak je eigen lichtkunstwerk en projecteer de collectiebeelden van jouw keuze op de museummuren. Ben je avontuurlijk ingesteld? Pak een speurtocht en ga op zoek naar de kleinste details in de grootste schilderijen.

In vakanties en op feestdagen organiseren we leuke activiteiten voor het hele gezin. Bekijk welke familierondleidingen, workshops en speurtochten er allemaal zijn in onze kalender.

Van de museuminspecteurs van MuseumKids krijgen wij een mooie 8! Word ook museuminspecteur en laat ons weten hoe je je bezoek vond.

Vier je verjaardag in het Frans Hals Museum!

Ben je tussen de 5 en 10 jaar geworden en wil je jouw feestje vieren in ons museum? Dat kan! Je kunt kiezen uit verschillende feestelijke dingen om te doen. Uiteraard zorgen we voor lekkers én een mooi cadeautje voor de jarige, zo maken we er samen een gezellige dag van!

  • Maximaal 15 kinderen
  • 1 begeleider per 15 kinderen verplicht
  • Kosten: 125 euro
  • Duur: 90 minuten

 

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Game 3 Van 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 Van 3

lock
lock

Game 2 Van 3