Meet at

Haarlem

Repainting artworks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

EN NL
Georganiseerd genieten

Gezelschappen vanaf 15 personen, die als (onderdeel van) een georganiseerde tour het Frans Hals Museum bezoeken, gunt Frans Hals een flink verlaagde toegangsprijs (meer informatie over actuele tarieven staat hier). Per groep van 15 à 20 personen is er 1 gratis ticket voor de begeleider of chauffeur (alleen voor toeristische gezelschappen zonder gids van het Frans Hals Museum). Een groepsbezoek kan direct aan de kassa worden betaald. Er is ook de optie om een voucher in te leveren, waarna we een factuur toesturen (eventueel op basis van nacalculatie).

Frans Hals is dol op aangekondigd bezoek

Voor ons is het fijn om het vooraf te weten als er een gezelschap van 15 personen of meer komt. Daarom willen we groepen vragen om hun bezoek aan te kondigen per e-mail. Geeft u ook even aan of er een begeleider of gids meekomt?

Frans Hals houdt van vaste gasten

Komt u vaker met groepen ons museum beleven? Dat zien we natuurlijk graag! Misschien kunnen we dan zelfs afspraken op maat maken. Bas van Donselaar vertelt u daar graag meer over. Hij is te bereiken op T 023 5115790 of per e-mail.

Het ideale gezelschap

Voor gidsen en groepen is het waarschijnlijk prettig om te weten dat een ideaal gezelschap uit maximaal 15 personen bestaat. Onze museumzalen zijn namelijk soms te klein om met meer mensen optimaal te genieten van de schilderijen.

Per touringcar tot om de hoek

Gezelschappen die per touringcar reizen, kunnen in- en uitstappen aan de Gasthuisvest / hoek Groot Heiligland, vlak bij de entree van locatie Hof. De chauffeur kan vervolgens parkeren aan de Dreef ter hoogte van het Provinciehuis (dichtst bij het museum, twee plaatsen). Een andere optie is de Gonnetstraat (Stationsbuurt, twee plaatsen).

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3