Repainting artworks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Vier je verjaardag in het Frans Hals Museum!

Ben je tussen de 5 en 10 jaar geworden en wil je een dansbaar én kunstzinnig kinderfeestje vieren in ons museum? Kom dan discodippen in het Frans Hals Museum!

Workshop DISCODIP: kunstzinnig kinderfeest op knallende beats (beschikbaar vanaf 2-1-2020)

In deze feestelijke workshop schud je jezelf nét zo los als dat Frans Hals kon schilderen! Speciaal voor de jarige dopen we onze schilderstudio om tot discozaal. Op swingende beats knallen we kleurrijke klodders verf op het doek. We gebruiken de technieken die Frans Hals ook hanteerde. Zo maak je een tof eigen kunstwerk en word je net zo’n virtuoze schilder als Frans Hals!

De workshop bevat tevens een kort museumbezoek en we zorgen uiteraard voor wat lekkers. Zo maken we er samen een gezellige dag van!

Duur: 120 minuten
Kosten: 200 euro
Aantal personen: max. 15 kinderen + 1 begeleider

Tips voor als je komt Discodippen

Tip 1: trek oude kleren aan. We verzorgen schortjes, maar de mooiste maillots, gympen en rokjes kunnen beter thuisblijven vandaag.

Tip 2: de workshop is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar, en écht minder leuk voor jongere broertjes of zusjes.

Tip 3: Kom op tijd, maar niet te vroeg. De duur van de workshop is aangepast op de spanningsboog van de kinderen. We adviseren je om met je groep ongeveer tien minuutjes voor aanvang bij de kassa van het museum te zijn.

Tip 4: er kunnen maximaal 15 personen meedoen aan de workshop. Dat is inclusief de jarige en eventuele familieleden.

Tip 5: Een (slagroom)taartmoment met limonade is bij deze workshop inbegrepen. Heb je andere specifieke wensen m.b.t. taart of snoep? Neem dan zelf wat lekkers mee en laat ons dit tijdig (minimaal één week voor je komst) weten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3