Repainting artworks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Foto: Mo Schalkx

Café en Hoftuin: open voor iedereen

Voor een koffiedate of een verrukkelijke lunch met vrienden is ons levendige museumcafé een perfecte stek. Iedereen is er welkom, met of zonder museumkaartje! Het café is van dinsdag t/m zaterdag open vanaf 11 uur ‘s ochtends, op zondagen vanaf 12 uur.

Op de locatie Hof hebben we een mooie ruimte waar grotere groepen ongestoord kunnen lunchen. We reserveren de ruimte graag voor u via T 023 5115815 of per e-mail.

 

Op zoek naar een origineel cadeau?

In onze museumshop (locatie Hof) verkopen we naast catalogi, boeken en ansichtkaarten ook originele cadeaus. Van uniek glaswerk, Dutch design en exclusieve tulpenvazen tot leuks voor kinderen. Struinen en shoppen in onze winkel kan zonder museumticket! De shop is bereikbaar via T 023 5115817.

De museumwinkel wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een groot aantal vrijwilligers van de Vrienden van het Frans Hals Museum.

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3