Anders kijken met…-tours
Anders kijken met…-tours Anders kijken met…-tours

Frans Hals, Regenten van het St. Elisabeths Gasthuis, 1641

iedere laatste vrijdag van de maand

Nieuw!

Vers in 2020: Anders kijken met-tours! Iedere laatste vrijdag van de maand bekijk je het Frans Hals Museum met andere ogen. In deze tour neemt een expert je mee langs zijn/haar favoriete kunstwerken in de tentoonstelling Haarlemse Helden. Andere Meesters. Van modeontwerper tot kapper, van conservator tot restaurator – iedere keer weer een frisse blik! Na de rondleiding is er tijd om in het museumcafé na te praten en het weekend cultureel te beginnen!

28 februari: Erik van Rossem, arthandler

Naar kunst mag je kijken, vaak van een afstandje, met je handen op je rug. Maar wát nou wanneer je schilderijen wél aan mag raken?
Erik van Rossem is arthandler. Het beheren en verplaatsen van kunst is zijn vak. Hoe takel je een groot schilderij uit een piepkleine ruimte? Welke gevaren schuilen in kleine hoekjes? In deze tour hoor je daar meer over!

Frans Hals, Regenten van het St. Elisabeths Gasthuis, 1641

Kaarten reserveren

De rondleiding start om 15:00 uur vanaf de balie en is gratis, op vertoon van een geldig entreebewijs. Wel dien je online een kaartje voor de rondleiding á 0,00 euro ‘aan te schaffen’. Dat kan hier of via de button ‘koop tickets’ op deze pagina. Er is plaats voor maximaal 15 personen, vol = vol.