De nieuwe bloemen van Hals – Fjodor C. Buis
De nieuwe bloemen van Hals – Fjodor C. Buis De nieuwe bloemen van Hals – Fjodor C. Buis

Foto: Fjodor C. Buis

Foto-expositie in de binnentuin van locatie Hof

De Haarlemse fotograaf Fjodor C. Buis fotografeerde wekenlang verschillende bloemen van bloemenatelier Klavertje Vijf.

Elke dag een foto, vanaf de bloei tot alle levenssappen waren verdwenen. Van de eerste en de laatste foto maakte hij aparte werken.

Deze zijn nu te zien als buitenexpositie in de sfeervolle binnentuin van onze locatie Hof.

Foto: Fjodor C. Buis

Ontdek meer