Familietours in de kerstvakantie
Familietours in de kerstvakantie Familietours in de kerstvakantie

Foto: Mo Schalkx

Kom gezellig met de hele familie naar Hof. En vergeet natuurlijk Oma niet!

Neem je familie mee op familietour! Een rondleiding voor alle leeftijden door Haarlemse Helden. Andere Meesters, waarin jullie kennismaken met beroemde schilders uit de collectie van het museum. Een ervaren museumdocent leert jullie ook om anders te kijken – naar de kunst én elkaar! Want door anders de kijken, zul je veel meer zien!

Programma

Zaterdag 21-12, vrijdag 27-12, zaterdag 28-12,  dinsdag 31-12 en zaterdag 4-1 om 11:00 uur

Een ticket voor de familietour koop je online of (zolang de voorraad strekt) op de dag van de rondleiding aan de balie en kost €5,- (exclusief geldig toegangsbewijs). Er is plaats voor maximaal 15 personen, dus op = op! De instaptour vindt plaats in locatie Hof. De voertaal is Nederlands.