Meet at

Vorige artikel

Volgende artikel

Familieworkshop Verven als Frans

Kom met de hele familie verven als Frans! In deze workshop leer je net zo vlot en bewegelijk te schilderen als Frans Hals. Stap achter de schildersezel en maak je eigen portret onder begeleiding van een ervaren museumdocent. Voor iedereen vanaf zes jaar!

De tentoonstelling Frans Hals en de Modernen gaat over hoe de moderne meesters, zoals Van Gogh en Manet, door Frans Hals werden geïnspireerd. Ontdek tijdens de workshop hoe je zelf inspiratie kunt halen uit de werken van Frans!

Deze workshop wordt elke zondagmiddag om 14 uur gegeven in Studio H (locatie Hof), met uitzondering van 25 november en 9 december.

Wees zeker van een plek

Stuur de datum en het aantal personen van je familie naar meet@franshalsmuseum.nl of bel in het weekend met 023-5115775 om een plekje voor de workshop te reserveren. Een ticket kost €2 per persoon en er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus wees er snel bij!

21 en 28 oktober
4, 11 en 18 november
2, 16, 23 en 30 december
6, 13, 20 en 27 januari 2019
3, 10, 17 en 24 februari 2019

Let op: tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie is de workshop vaker te doen. Kijk in de kalender welke dagen dat zijn.

Wat

Tijdstip