Meet at

Haarlem

Repainting artworks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

EN NL

Familieworkshops Verven als Frans
Familieworkshops Verven als Frans Familieworkshops Verven als FransLocatie

Hof

Duur

± 60 minuten

Kom met de hele familie verven als Frans! In deze workshop leer je net zo vlot en bewegelijk te schilderen als Frans Hals. Stap achter de schildersezel en maak je eigen portret onder begeleiding van een ervaren museumdocent. Voor iedereen vanaf zes jaar!

De tentoonstelling Frans Hals en de Modernen gaat over hoe de moderne meesters, zoals Van Gogh en Manet, door Frans Hals werden geïnspireerd. Ontdek tijdens de workshop hoe je zelf inspiratie kunt halen uit de werken van Frans!

Deze workshop wordt elke zondagmiddag om 14 uur gegeven in Studio H (locatie Hof), met uitzondering van 25 november en 9 december.

Wees zeker van een plek

Stuur de datum en het aantal personen van je familie naar meet@franshalsmuseum.nl. Graag in het weekend telefonisch aanmelden op 023-5115775 om een plekje voor de workshop te reserveren. Een ticket kost €2 per persoon en er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus wees er snel bij!

Data

27 januari 2019
3, 10, 17 en 24 februari 2019

Let op: tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie is de workshop vaker te doen. Kijk in de kalender welke dagen dat zijn.

Wat

Familieworkshop Verven als Frans

Tijdstip
Elke zondagmiddag 14 – 15 uur

Waar
Studio H (locatie Hof)

Kosten
€2 per persoon, exclusief geldig entreebewijs

Ontdek meer evenement

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3