Meet at

EN NL

Familieworkshops in de kerstvakantie
Familieworkshops in de kerstvakantie Familieworkshops in de kerstvakantie

Foto: Mo Schalkx

Heb jij net zo’n losse toets als Frans Hals?

Schilderen als Frans Hals

Kom met de hele familie schilderen als Frans Hals! In deze workshop leer je net zo vlot en bewegelijk te schilderen als de beroemdste kunstenaar van Haarlem. Stap achter de schildersezel en maak zelf een portret onder begeleiding van een ervaren museumdocent. Voor iedereen vanaf zes jaar!

De workshops vinden plaats in Studio H, Frans Hals Museum – Hof op
zaterdag 21-12, zondag 22-12, donderdag 26-12, zondag 29-12, donderdag 2-1, vrijdag 3-1, zaterdag 4-1 en zondag 5-1 van 14:00 tot 15:00 uur.

Een ticket voor de workshop kun je nu online aanschaffen of op de dag van de workshop kopen aan de balie (indien dan nog beschikbaar). Een ticket kost €5 per persoon (exclusief geldig entreebewijs). Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus op = op.

Foto: Mo Schalkx