Inleiding: Thuis bij Jordaens
Inleiding: Thuis bij Jordaens Inleiding: Thuis bij Jordaens

JACOB JORDAENS De wijze en de nar, c. 1650 Olieverf op doek, 95 x 75 cm The Phoebus Foundation, Antwerpen

The Phoebus Foundation

Prijs per persoon

€ 5,- exclusief entreeticket

De ideale introductie op een bezoek aan de tentoonstelling Thuis bij Jordaens.

Wat maakt het werk van Jordaens zo bijzonder? En wat hebben Frans Hals en Jacob Jordaens met elkaar te maken? Deze inleiding biedt de ideale introductie op een bezoek aan de tentoonstelling Thuis bij Jordaens.

Het Frans Hals Museum presenteert in samenwerking met The Phoebus Foundation de tentoonstelling Thuis bij Jordaens: de eerste monografische tentoonstelling van de zeventiende-eeuwse Antwerpse meester Jacob Jordaens in Nederland. Ontdek meer over Jordaens, laat je verrassen door de verhalen achter zijn vernuftige en soms geestige schilderijen en waan je bij hem thuis door de bijzondere reconstructie van zijn pronkkamer.

Deze inleiding vindt plaats op:

• Zaterdagen van 12:00 tot 12:45 uur
  • Zondagen van 12:00 tot 12:45 uur

(m.u.v. zaterdag 6 november, zondag 7 november, zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari)

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is de inleiding in december beperkt beschikbaar.
Let op: Dit is een inleiding voor volwassenen. Het Frans Hals Museum biedt ook een kinderprogramma aan.

Reserveer deze inleiding Meer over de tentoonstelling

Ontdek meer activiteit