Instaptour: tussen Hals en Jordaens
Instaptour: tussen Hals en Jordaens Instaptour: tussen Hals en Jordaens

Prijs per persoon

€ 7,50 exclusief entreeticket

Instaptour Hoogtepunten Hof: tussen Hals en Jordaens (NL, volwassenen)

Rondleiding langs de hoogtepunten uit de collectiepresentatie Haarlemse Helden. Andere Meesters en de tijdelijke tentoonstelling Thuis bij Jordaens.

Het Frans Hals Museum draagt de naam van de beroemdste kunstenaar uit Haarlem. Maar het museum is méér dan Frans Hals alleen. Deze rondleiding voert je langs hoogtepunten uit de eigen verzameling van het museum, van Cornelis van Haarlem tot Corneille en van Judith Leyster tot Jan Sluyters. Daarnaast bezoek je ook kort enkele hoogtepunten uit de tijdelijke tentoonstelling Thuis bij Jordaens.

Deze rondleiding vindt plaats op:

• Zaterdagen van 14:00 tot 15:00 uur
  • Zondagen van 14:00 tot 15:00 uur

(m.u.v. zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari)

Let op: Dit is een rondleiding voor volwassenen. Het Frans Hals Museum biedt ook een kindertour aan.

Reserveer tickets voor deze instaptour

Ontdek meer activiteit