Meet at

Gratis Instaptour Ruis!

Curatoren

Vrienden van het Frans Hals Museum

Een museum kan niet zonder goede vrienden en belangstellenden. Op 12 december, van 19:30 tot 22:00 is er de jaarlijkse Soirée in het Frans Hals Museum (locatie Hof).

Soirée Vrienden

Frans Hals is niet alleen een inspiratiebron voor kunst maar ook voor feestjes!
Na een welkomstwoord door Ann Demeester, volgt een performance door dichter George Moormann om met ‘een frisse blik’ de tentoonstelling te bekijken. ‘Een Frisse Blik – Frans Hals Revisited’ is een uniek Frans Hals project van George Moormann en zal op de Soirée worden gelanceerd.

De kunstenaarsuitgave, deze avond verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief, bestaat uit een bijzonder vormgegeven boek met beeldgedichten, aforismen en sprookjesachtige vertellingen, een Frans Hals (koek)blik uit 1900 en een duivelsdozijn Haarlemmer Halsjes (wonderkoekjes gebakken in de vorm van het oog van Frans Hals).

Gedurende de feestelijke avond is er natuurlijk voldoende gelegenheid om bij te praten met alle Vrienden onder het genot van een drankje.

Uiteraard zijn ook vrienden van Vrienden, toekomstige Vrienden en belangstellenden van harte welkom!! Het Vriendenbestuur biedt eenmalig de gelegenheid één niet-Vriend als gratis introducée mee te nemen naar de Soirée.

Voor aanmelden klik hier. Graag onder vermelding van Soirée en de naam van je eventuele gratis geïntroduceerde niet-Vriend.

Ontdek meer evenement