Kindertours in de kerstvakantie
Kindertours in de kerstvakantie Kindertours in de kerstvakantie

Foto: Sam Eye Am Photography

Prijs per persoon

€ 7,50 exclusief entreeticket

Ontdek de hoogtepunten van het museum tijdens de speciale kindertour

Waarom is Frans Hals de beroemdste schilder van Haarlem? Waar zit de kat in het poppenhuis? Waar voelde de Antwerpse schilder Jacob Jordaens zich thuis? Op hoeveel manieren schilder je een stad? En welke grapjes maakten kunstenaars vroeger in hun schilderijen? Ga mee op een rondleiding langs hoogtepunten uit onze vaste en tijdelijke presentaties, en ontdek het antwoord op al deze vragen! Verwacht verhalen en leuke opdrachten die je anders laten kijken naar de schilderijen én naar elkaar.

Het Frans Hals Museum draagt de naam van de beroemdste kunstenaar uit Haarlem. Maar het museum is méér dan Frans Hals alleen. Deze rondleiding voert (families met) kinderen langs hoogtepunten in het museum. Van zeventiende-eeuwse tot moderne kunst, van schilderijen tot poppenhuis, van Frans Hals tot Jordaens en Corneille.

In de kerstvakantie kun je meedoen met deze kindertour op:

• Zondag 19 december van 13:30 tot 14:30 uur
  • Zondag 26 december van 13:30 tot 14:30 uur
  • Zondag 2 januari van 13:30 tot 14:30 uur
  • Zondag 9 januari van 13:30 tot 14:30 uur

Let op: Dit is een rondleiding voor (families met) kinderen. Het Frans Hals Museum biedt ook rondleidingen voor volwassenen aan.

Foto: Sam Eye Am Photography

Reserveer tickets voor de kindertour

Ontdek meer activiteit