Tot 30 september is een aantal zalen in locatie HOF niet toegankelijk.  Alle schuttersstukken van Frans Hals en meer topstukken uit de collectie zijn wel te bewonderen. Locatie HAL is gesloten en opent op 11 november weer met The Rhythm of the Night.

Koop tickets

LIVE OPTREDEN VAN DE BAND MUSH
LIVE OPTREDEN VAN DE BAND MUSH LIVE OPTREDEN VAN DE BAND MUSH

Foto: Phyllis Christopher

Hal

Locatie HAL, Grote Markt 16

MUSH  is een band uit Newcastle met een bijzonder geluid. Hun track ‘Breathe’ is te horen in de tentoonstelling The Grab Test van Lubaina Himid.

Geïnspireerd door ontworteling van de mens en de gevolgen daarvan, een thema dat vaak opduikt in het werk van Himid, creëerde Mush deze muzikale reis. De tentoonstelling is nog te zien tot en met zondag 23 februari. Op deze laatste dag komt Mush live spelen!

Foto: Phyllis Christopher

Het optreden vindt plaats tussen 14.00 en 15.00 uur in Frans Hals Museum Hal, Grote Markt 16. De toegang is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor het museum.

Op de website van Mush vind je meer informatie over de band.

Ontdek meer evenement