Meet at

Kwekerij Fred Booij

Openluchttheater Caprera

Frans is dol op bloemen

Dertig jaar geleden startte een bevlogen team van de Vrienden van het Frans Hals Museum met het decoreren van het Frans Hals Museum met prachtige boeketten. Een nieuw tentoonstellingsformat was geboren. Dit jaar kent Museum in Bloei twee hoofdstukken waarin twee verschillende teams, met een geheel eigen stijl, look en feel, het museum een ‘bloemige’ sfeer meegeven. Elk jaar is er een thema. Voor 2019 is dit: In & Out.

In & Out

Museum in Bloei speelt daarop in. Wat is in en wat is out? Wat is fashionable en wat niet? Wat zijn Nederlandse bloemen en wat niet?

Als eerste gaat het vriendenteam onder leiding van Vibeke Struben vier weken aan de slag om het museum te laten stralen, van 23 maart tot en met 28 april. Daarna neemt bloemsierkunstenaar Paul Wijkmeijer het stokje over en verrast het team van Klavertje Vijf de bezoekers met bijzondere ‘florale’ creaties.

Ontdek meer