Meet at

EN NL

Ontdek de geheimen van Frans Hals en de Modernen in Noordwijk, Heemstede en Haarlem Ontdek de geheimen van Frans Hals en de Modernen in Noordwijk, Heemstede en Haarlem

Vincent van Gogh, Postbode Joseph Roulin, 1888

Alle ins en outs van de tentoonstelling

De ins en outs van de tentoonstelling

Deze maand organiseert het Frans Hals Museum enkele bijzondere, gratis bijeenkomsten met Mariggje Rikken en Ann Demeester. Op een informele manier onthullen zij de geheimen en achtergronden van de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen bij diverse boekwinkels.

En natuurlijk is er volop gelegenheid om je eigen vragen te stellen!

Tijdens de bijeenkomst zal José Rozenbroek Marrigje Rikken (13 en 16 januari) of Ann Demeester (20 januari) interviewen over alle ins en outs van de tentoonstelling: wat maakte Hals toch zo modern? De zoektocht naar de herontdekte Manet, is het impressionisme ontstaan door Frans Hals en hoe stel je een tentoonstelling samen? Dit en nog veel meer komt ter sprake tijdens de sessies op 13, 16 en 20 januari.

Mis het niet!

Marrigje Rikken en José Rozenbroek

Marrigje Rikken is  Hoofd Collecties van het Frans Hals Museum. Zij is kunsthistoricus en stelde de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen samen.
Anne Demeester is directeur van het Frans Hals Museum.

José Rozenbroek is bladenmaker, journalist (oa Volkskrant, LINDA) en coach.

Samen hebben zij het magazine Frans Hals ontmoet Singer Sargent, Van Gogh en Manet behorende bij de tentoonstelling inhoud gegeven.

Locaties:

zondag 13 januari, 15 uur,
Boekhandel Van der Meer (Noordwijk)
De Keuvel 1
Noordwijk

woensdag 16 januari, 10:30 uur
Boekhandel Blokker (Heemstede)
Binnenweg 138
Heemstede

zondag 20 januari, 15:30 uur
Boekhandel Atheneum (Haarlem)
Gedempte Oude Gracht 70
aanmelden

FRANS HALS EN DE MODERNEN. HALS ONTMOET MANET, SINGER SARGENT, VAN GOGH is nog tot en met 24 februari te zien het Frans Hals Museum te Haarlem.

Vincent van Gogh, Postbode Joseph Roulin, 1888

Ontdek meer evenement