Op dit moment is onze zilvercollectie niet te zien, vanaf 3 juli wel weer, onze excuses voor eventueel ongemak.

Koop tickets

OUTSIDE THE BOX
OUTSIDE THE BOX OUTSIDE THE BOX

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Stripdagen Haarlem

Kunst & Cultuur festival: OUTSIDE THE BOX

Op zaterdag 1 juni zal het Kunst & Cultuur festival OUTSIDE THE BOX plaatsvinden. Dit evenement is voor en door jongeren uit Haarlem opgezet in samenwerking met het Frans Hals Museum en Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Activiteiten
Ontdek nieuwe artiesten uit de regio, volg een workshop van stripauteur Schwantz, maak je eigen sieraden met Infuse, shop vintage designer & upcycle kleding bij Loré Loré Atelier en volg de muzikale tour door het museum. De avond sluit je af bij het feest in de bibliotheek.

Info
De entree en het eten op het festival is voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar gratis. Bovendien krijgen de eerste 100 bezoekers twee gratis muntjes voor drankjes! Vergeet niet je koptelefoon voor de muzikale tour door het museum.

Artiesten in de binnentuin
Scuba Dawg & Sirum