Meet at

Frans Hals en de Modernen

Volgende artikel

Jaarlijkse Vrienden Soirée

Kijk  met een frisse blik naar kunst met dichter en uitgever George Moormann.

Performances George Moormann

Dichter en performer George Moormann zal op verschillende data een performance geven in het Frans Hals Museum (locatie Hof), door met ‘een frisse blik’ de tentoonstelling te bekijken. ‘Een Frisse Blik – Frans Hals Revisited’ is een uniek Frans Hals project van George Moormann. Naar aanleiding van een vondst van Frans Hals blikken, heeft hij een bijzonder vormgegeven boek met beeldgedichten, aforismen en sprookjesachtige vertellingen uitgegeven. Het (koek)blik uit 1900 met een duivelsdozijn Haarlemmer Halsjes (wonderkoekjes gebakken in de vorm van het oog van Frans Hals), horen daar ook bij.

Woensdag 12 dec., 16 jan., 23 jan om 14:00

Zaterdag 15 dec., 19 jan., 26 jan. om 11:00

Aanmelden voor dit event kan via meet@franshalsmuseum.nl. Graag in het weekend telefonisch aanmelden op 023-5115775. Kosten zijn € 5,- p.p.

Ontdek meer evenement