Meet at

Performance ‘Een frisse blik’
Performance ‘Een frisse blik’ Performance ‘Een frisse blik’

Foto: Ton van der Heide

Kijk met een frisse blik naar kunst met dichter en uitgever George Moormann

Performances George Moormann

Dichter en performer George Moormann zal op verschillende data een performance geven in het Frans Hals Museum (locatie Hof), door met ‘een frisse blik’ de tentoonstelling te bekijken. ‘Een Frisse Blik – Frans Hals Revisited’ is een uniek Frans Hals project van George Moormann. Naar aanleiding van een vondst van Frans Hals blikken, heeft hij een bijzonder vormgegeven boek met beeldgedichten, aforismen en sprookjesachtige vertellingen uitgegeven. Het (koek)blik uit 1900 met een duivelsdozijn Haarlemmer Halsjes (wonderkoekjes gebakken in de vorm van het oog van Frans Hals), horen daar ook bij.

Praktische info

Woensdag 23 jan om 14 uur

Zaterdag 26 jan om 11 uur

Donderdag 31 januari om 14 uur (Gedichtendag)

Aanmelden voor dit event kan via meet@franshalsmuseum.nl. Graag in het weekend telefonisch aanmelden op 023-5115775. Kosten zijn €5,- p.p.

Locatie: Frans Hals Museum – Hof

Foto: Ton van der Heide