Pop-Up performances
Pop-Up performances Pop-Up performances

± minuten

Museum als podium

Op vrijdag 8 november is het Frans Hals Museum decor voor voorstellingen gemaakt door studenten van de theateropleiding van het Nova Collega in Haarlem. Geïnspireerd op de meest theatrale schilderijen in het museum spelen ze hun eigen stuk live tussen de kunstwerken. De performances zijn in een week bedacht en gemaakt door de studenten, die in hun voorstelling hun eigen draai geven aan de tentoonstelling Haarlemse Helden. Andere Meesters. Marius Bruijn (Theater Kwezel) begeleidt de studenten in het ontwikkelen van een voorstelling binnen museummuren,  zijn expertise.

Op vrijdag 8 november kun je deze korte voorstellingen bekijken om 13:30 en 14:30 uur in Frans Hals Museum Hof (Groot Heiligland 62, Haarlem). Toegang tot de voorstelling is gratis. Je dient wel in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs voor het museum.

De Pop-Up performances zijn een samenwerking tussen studenten van de theateropleiding van het Nova College, Frans Hals Museum en Theater Kwezel.