Museum in Bloei herfst-editie
Museum in Bloei herfst-editie Museum in Bloei herfst-editie

Weelderig, spannend, kleurrijk!

Normaal gesproken staat elk voorjaar het Frans Hals Museum letterlijk in bloei. Maar dit jaar is alles anders… Dus zet Frans Hals in de herfst de bloemetjes binnen!

Vanaf 24 oktober 2020 worden in locatie Hof alle zalen met oude meesters en hedendaagse kunst voorzien van overweldigende bloemcreaties in de mooiste design- en historische vazen uit de collectie, aangevuld met bruiklenen.

Verse bloemen of planten in museumzalen: het is uitzonderlijk en tamelijk uniek. Eén keer per jaar laat het Frans Hals Museum op locatie Hof zien dat dit, onder strikte omstandigheden, mogelijk is.

Beleef het Frans Hals Museum in deze huiselijke en romantische sfeer weer eens op een andere manier!

Ontdek meer