Op dit moment is onze zilvercollectie niet te zien, vanaf 3 juli wel weer, onze excuses voor eventueel ongemak.

Koop tickets

Verhaal op zaal
Verhaal op zaal Verhaal op zaal

Gratis toegang

'Verhaal op zaal' is inbegrepen bij je bezoek

Iedere zondag kun je tussen 13.00 en 15.45 uur luisteren naar een kort en inspirerend verhaal in een van de museumzalen van het Frans Hals Museum. In een kwartier ontdek je meer over één of meerdere kunstwerken of kunstenaars. De rondleider kan je ook uitdagen om aan de hand van een centraal thema anders naar de kunst te kijken en zo meer te zien.

Luister bijvoorbeeld naar verhalen over Frans Hals’ schuttersstukken, maak kennis met Judith Leyster of ontdek smakelijke details in de stillevens.

Om de terugkeer van de schuttersstukken extra luister bij te zetten kun je nu luisteren naar een verhaal over Frans Hals en de schuttersstukken. Rondleiders vertellen waarom juist deze schuttersstukken zo bijzonder zijn en gaan met je in gesprek over wat je ziet.

Verhaal op zaal start ieder heel en half uur, vraag bij de balie in welke zaal het verhaal start. Het laatste verhaal start om 15.30 uur. De verhalen zijn gratis te volgen bij je bezoek aan het Frans Hals Museum (Groot Heiligland 62).

Ontdek meer activiteit