Vieze, vuile verteltours (10+) in de voorjaarsvakantie
Vieze, vuile verteltours (10+) in de voorjaarsvakantie Vieze, vuile verteltours (10+) in de voorjaarsvakantie

Foto: Mo Schalkx

Ben je niet gauw bang, en houd je wel van smerige verhalen? Dan móet je mee op de vieze, vuile verteltour! Tijdens deze rondleiding hoor je in een uurtje de allervieste, vuilste verhalen bij schilderijen in het museum. Van rottende kazen tot gekielhaalde piraten, en alles daar tussenin! En terwijl jij op tour bent, kunnen je ouders even rustig koffie drinken in het museumcafé, of natuurlijk op eigen gelegenheid het museum bezoeken.

Foto: Mo Schalkx

Woensdag 26-2 om 11.30 uur.

Een ticket voor de Vieze, vuile verteltour koop je online of (zolang de voorraad strekt) op de dag van de rondleiding aan de balie en kost €5,- (exclusief geldig toegangsbewijs). Er is plaats voor maximaal 15 kinderen, dus op = op! De instaptour vindt plaats in locatie Hof. De voertaal is Nederlands.