Meet at

Voorjaarsvakantie: Extra Familietour
Voorjaarsvakantie: Extra Familietour Voorjaarsvakantie: Extra Familietour

Foto: Mo Schalkx

Neem deze voorjaarsvakantie je familie mee op een rondleiding door Frans Hals en de Modernen!

Tijdens deze speciale familie-instaptour maak je kennis met beroemde schilders die goed keken naar het werk van Frans Hals. Een ervaren museumdocent leert jullie ook om anders te kijken – naar de kunst én elkaar! Want door anders de kijken, zul je veel meer zien!

Extra familietours tijdens de voorjaarsvakantie!

Een ticket voor de familietour koop je aan de balie op de dag van de rondleiding en kost €5 exclusief geldig toegangsbewijs. Kinderen mogen gratis mee!

woensdag 20 februari 14 uur

Er is plaats voor maximaal 15 personen, dus wees op tijd!

Let op: dit is een speciale tour voor families. Klik hier voor informatie over de reguliere instaptours tijdens de voorjaarsvakantie.

Liever zelf actief zijn? De workshop Verven als Frans is voor de hele familie geschikt. Klik hier voor meer informatie of reserveer je eigen schildersezel via meet@franshalsmuseum.nl.

Wat

Familie-instaptour door Frans Hals en de Modernen

Tijdstip
14 – 15 uur uur (let op: na aanvang van de rondleiding is instappen niet meer mogelijk)

Frans Hals Museum – Hof

Foto: Mo Schalkx

€5 exclusief geldig entreebewijs (kinderen gratis!)