Meet at

EN NL

Voorjaarsvakantie: Extra familieworkshops
Voorjaarsvakantie: Extra familieworkshops Voorjaarsvakantie: Extra familieworkshops

Kom met de hele familie verven als Frans! In deze workshop leer je net zo vlot en bewegelijk te schilderen als Frans Hals. Stap achter de schildersezel en maak je eigen portret onder begeleiding van een ervaren museumdocent. Voor iedereen vanaf zes jaar!

Extra workshops tijdens de voorjaarsvakantie!

De tentoonstelling Frans Hals en de Modernen gaat over hoe de moderne meesters, zoals Van Gogh en Manet, door Frans Hals werden geïnspireerd. Ontdek tijdens de workshop hoe je zelf inspiratie kunt halen uit de werken van Frans!

Zaterdag 16 februari 11 uur en 14 uur
Zondag 17 februari 14 uur
Woensdag 20 februari 11 uur
Vrijdag 22 februari 14 uur
Zaterdag 23 februari 11 uur en 14 uur
Zondag 24 februari 14 uur

Liever een familie-instaptour? Klik hier voor meer informatie.

Wees zeker van een plek

Reserveer door een mail te sturen naar meet@franshalsmuseum.nl met de datum en het aantal personen. In het weekend kun je telefonisch reserveren 023-5115775 om een plekje voor de workshop te reserveren.
Een ticket kost €2 per persoon en er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus wees er snel bij!

Wat
Familieworkshop Verven als Frans