Frans Hals op de tweesprong

Benjamin Moser, Frans Hals op de Tweesprong / Frans Hals at the Crossroads, De Arbeiderspers, 2020.

Stedelijk Museum Alkmaar

± minuten

Maak kans op een van de tweetalige boeken over Frans Hals

Pulitzer Prize winnaar Benjamin Moser vertelt vol passie over Frans Hals in de Joost Zwagerman Lezing. Dit inspirerende verhaal is ook tweetalig in boekvorm uitgegeven. En jij kunt een van deze boekjes winnen!

Kijk op onze Instagram of Facebook hoe je mee kunt doen.
De actie loopt t/m 17 januari.

Met dank aan het Stedelijk Museum Alkmaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Frans Hals Museum (@franshalsmuseum)