Meet at

EN NL

Workshop Halsoverkop Museum
Workshop Halsoverkop Museum Workshop Halsoverkop Museum

Kids only! Leeftijd 8 - 13 jaar.

Leer creatief denken met kunstenaar Maarten Bel deze voorjaarsvakantie! Maarten Bel is bekend van Idee Puree op SchoolTV. Deze vakantie opent hij een splinternieuw museum middenin het Frans Hals Museum. In het Halsoverkop Museum is kunst te zien van de aller, allernieuwste generatie: kunst door jou gemaakt!

Volg een knettergekke workshop en haal al jouw vooroordelen door de blender, leer af om kunst te kijken als een traditionele museumbezoeker en bekijk de mega grote schilderen van Frans Hals met andere ogen. Dit doe je met jouw eigen kunstenaarskit waar alle benodigdheden in zitten voor het succesvol doorlopen van deze workshop. Samen met Maarten Bel maak je jouw eigen kunstwerk waarin je laat zien wat jij belangrijk vindt. Het kunstwerk mag mee naar huis, maar blijft digitaal voor iedereen te zien in het Halsoverkop Museum!

Wees zeker van een plek

Meld je snel van tevoren aan via meet@franshalsmuseum.nl. Graag in het weekend telefonisch aanmelden, op 023-5115775.

8 – 13 jaar

Dinsdag 19 en donderdag 21 februari