Activiteiten voor thuis tijdens de lockdown
Activiteiten voor thuis tijdens de lockdown Activiteiten voor thuis tijdens de lockdown

Museum tijdelijk gesloten

Door de nieuwe maatregelen tegen het Coronavirus sluiten alle musea van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021. We nodigen je uit om weer op bezoek te komen zodra het Frans Hals Museum weer geopend is.

Inspiratie voor thuis

Online blijft het museum wel gewoon open. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor inspiratie en spannende winacties waarin we je uitdagen om zelf kunst te maken. Zo kun je ook thuis anders kijken en meer zien.

Ontdek binnenkort meer op franshalsmuseum.nl/thuis

Ontdek meer nieuws