Ben jij een avontuurlijke ondernemer?
Ben jij een avontuurlijke ondernemer? Ben jij een avontuurlijke ondernemer?

Open call

Het Frans Hals Museum is op zoek naar een Haarlemse horecapartner om samen op een bruisende manier vorm te geven aan het Museumcafé in locatie Hof aan het Groot Heiligland 62. Ondernemers die spannende ideeën hebben voor een pop-up concept, nodigen we van harte uit te reageren.

Alle details kun je lezen in de
Open call
die we hebben uitgeschreven.

Heb je vragen of wil je reageren?
Dat kan via meet@franshalsmuseum.nl.

Serieuze ideeën en plannen ontvangen we graag voor 1 augustus 2020.

Ontdek meer nieuws