Fotoverslag Opening Himid & Simnett
Fotoverslag Opening Himid & Simnett Fotoverslag Opening Himid & Simnett

Opening tentoonstellingen Lubaina Himid en Marianna Simnett, Frans Hals Museum - Hal. Foto: Maarten Nauw

Nieuwe tentoonstellingen te zien van 16 november 2019 - 23 februari 2020

Vrijdag was de feestelijke opening van twee nieuwe tentoonstellingen in Hal: The Grab Test van Lubaina Himid en My Broken Animal van Marianna Simnett. Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast het fotoverslag en kom daarna natuurlijk snel zelf even kijken.

Ontdek meer nieuws