Frans Hals Museum verwelkomt drie nieuwe leden Raad van Toezicht
Frans Hals Museum verwelkomt drie nieuwe leden Raad van Toezicht Frans Hals Museum verwelkomt drie nieuwe leden Raad van Toezicht

Het Frans Hals Museum in Haarlem verwelkomt vanaf 6 oktober Marie-Hélène Cornips, Sheila Sitalsing en Monique Oudenaarden als nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Thérèse van Schie en Mireille Kok treden af.

De vernieuwde Raad van Toezicht gaat zich de komende periode toeleggen op het vinden van een opvolger van Ann Demeester, die per 1 februari 2022 het Frans Hals Museum verlaat om directeur te worden van Kunsthaus Zürich. De Raad van Toezicht zoekt een ervaren directeur-bestuurder die samen met Zakelijk Directeur Paul Stork verder kan bouwen aan een financieel gezond Frans Hals Museum, dat als het stedelijk kunstmuseum van Haarlem zowel bestaand als nieuw publiek blijft inspireren.

Naast de drie nieuwe leden bestaat de Raad van Toezicht uit voorzitter Frans Corpeleijn, Hendrik Driessen, Bartout Gieben, Volker Manuth en Wietze Reehoorn.

Ontdek meer nieuws