Meet at

Familieworkshops Herfstvakantie

Volgende artikel

Breaking news: twee Malle Babbe’s

Bij de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen verschijnt een prachtige glossy. Een must have voor elke kunstliefhebber. Speciale aanbieding: wanneer je nu online een ticket boekt, ontvang je de glossy voor slechts €7,50 i.p.v. €10.

Het inspirerende magazine vertelt het verhaal van hoe de laat 19e-eeuwse moderne meesters hun inspiratie vonden bij de 17e-eeuwse meester Frans Hals. Beroemde schilders zoals Édouard Manet, Max Liebermann, John Singer Sargent en Vincent van Gogh worden uitgelicht, maar ook minder voor de hand liggende kunstenaars komen aan bod, zoals Robert Henri, Thérèse Schwartze, George Hendrik Breitner e.a..

In een gevarieerde mix van artikelen wordt met veel gevoel voor detail en kunsthistorisch plezier prachtige onderwerpen uit de doeken gedaan. Met bijdragen van bekende journalisten zoals Merel Bem, Arjan Visser, Elma Drayer en José Rozenbroek en van Hoofd Collecties Marrigje Rikken, Conservator Hedendaagse Kunst Melanie Bühler en de invloedrijke kunsthistoricus Griselda Pollock. Ontmoet bijvoorbeeld de vroeg 20e-eeuwse Jopie uit Haarlem, die door de Amerikaanse kunstenaar Robert Henri op Frans Hals-achtige wijze werd vereeuwigd.

Vormgeving

De door Studio Room (bekend van de LINDA.) geproduceerde en vormgegeven glossy is prachtig uitgevoerd met veel reproducties van fantastische werken van Manet, Van Gogh, Liebermann, Singer Sargent (en vele anderen) en natuurlijk van Frans Hals.

Praktische info

Vanaf 12 oktober voor €10,- verkrijgbaar bij onze museumwinkel, AKO (omgeving Haarlem en Amsterdam) en bij de betere boekhandels (omgeving Haarlem en Amsterdam). Ook te bestellen bij jouw eigen boekhandel op basis van het ISBN nummer 978-94-90198-19-0.

Speciale aanbieding: bestel alvast online een ticket voor de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen, en krijg de glossy erbij voor €7,50 i.p.v. €10! Thuisverzending is mogelijk.

Ontdek meer nieuws