Vier je kerstvakantie in het Frans Hals Museum
Vier je kerstvakantie in het Frans Hals Museum Vier je kerstvakantie in het Frans Hals Museum

Locatie Hof in kerstsfeer

Het Frans Hals Museum is vanaf 15 december in kerstsfeer, met lichtjes en kerstversiering. Het gratis
familieboekje staat vol met nieuwe zoek-, kijk- en doe opdrachten. Voor het eerst sinds 30 jaar zijn Alle Schuttersstukken van Frans Hals bij elkaar te zien. En door de vernieuwde presentatie van het 18e-eeuws poppenhuis, met steun van de Vereniging Rembrandt en de Turing Foundation, kun je de duizend kleine voorwerpjes nog beter bekijken. Zien we je binnenkort?

Ontdek meer nieuws