Mondriaan Fonds investeert in collectie Frans Hals Museum
Mondriaan Fonds investeert in collectie Frans Hals Museum Mondriaan Fonds investeert in collectie Frans Hals Museum

Foto: Mo Schalkx

Het Mondriaan Fonds maakte woensdag bekend twintig musea te ondersteunen bij aankopen voor hun collectie. Ook het Frans Hals Museum behoort tot de gelukkigen. Het Mondriaan Fonds heeft onze aanvraag gehonoreerd, waarmee we onze verzameling hedendaagse kunst van na 1945 kunnen verstevigen. Dit stelt ons in staat in de toekomst nog meer inhoudelijk het verband te leggen tussen historische en hedendaagse tentoonstellingen en collecties.

Foto: Mo Schalkx

Ontdek meer nieuws