Museumnacht Kids
Museumnacht Kids Museumnacht Kids

Museumnacht Kids komt in de herfstvakantie naar Haarlem!

Op 19 oktober, de eerste zaterdag van de herfstvakantie, kunnen jonge culturele nachtbrakers genieten van al het moois dat cultureel Haarlem te bieden heeft. Natuurlijk doet ook het Frans Hals Museum (Hof) mee aan de Museumnacht Kids. Tussen 17 en 22 uur is er een speciaal programma vol toffe activiteiten!

Museumnacht Kids Haarlem is meer dan een nachtelijk bezoekje brengen aan het museum. Er is zoveel leuks te zien en te doen, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud! Ga speurend op onderzoek uit, creëer je eigen kunstwerk en waag een dansje tussen de schilderijen. Het thema van deze editie is ‘fantasie’.

Bekijk hier het programma in het Frans Hals Museum (Hof).

Bekijk hier de overige activiteiten in het museum tijdens de herfstvakantie.

Ontdek meer nieuws