Locatie Hof: ivm de op- en afbouw van tentoonstellingen is een van de zalen op dit moment niet toegankelijk.

Koop tickets

Voor de Pers
Voor de Pers Voor de Pers

Frans Hals voorziet je graag van nieuws, informatie en beeld. Hieronder en via het linkermenu vind je onze meest recente persberichten en beeldmateriaal om te downloaden. Voor elke tentoonstelling maken we een perskit met afbeeldingen en teksten.
Op zoek naar meer, of iets anders?
Bel of mail met Maaike Koeten, pers@franshalsmuseum.nl, 06 24 35 32 62.

Perskit - Museum in Bloei

Perskit - Anna Bella Geiger. Braziliaans Kunstpionier

Nu te zien

Perskit - Thuis bij Jordaens