Tot 30 september is een aantal zalen in locatie HOF niet toegankelijk.  Alle schuttersstukken van Frans Hals en meer topstukken uit de collectie zijn wel te bewonderen. Locatie HAL is gesloten en opent op 11 november weer met The Rhythm of the Night.

Koop tickets

Voor de Pers
Voor de Pers Voor de Pers

Het Frans Hals Museum voorziet je graag van nieuws, informatie en beeld. Hieronder en via het linkermenu vind je onze meest recente persberichten en beeldmateriaal om te downloaden. Voor elke tentoonstelling maken we een perskit met afbeeldingen en teksten.
Op zoek naar meer, of iets anders?
Bel of mail met Maaike Koeten, pers@franshalsmuseum.nl, 06 24 35 32 62.

Perskit - Nieuwkomers. Vlaamse kunstenaars in Haarlem 1580-1630

Perskit - Tentoonstellingen

Persbericht - Bar Wigbolt en het Frans Hals Museum presenteren nieuwe cocktail tijdens Haarlem Culinair

Perskit - Nieuwe tuin Frans Hals Museum