Voor de Pers
Voor de Pers Voor de Pers

Frans Hals zoekt aandacht

Alle aandacht doet ons goed. We voorzien de pers dan ook met plezier van nieuws, informatie en beeld. Hieronder vind je materiaal dat meteen beschikbaar is om te downloaden. Marlies Dingenouts kan je helpen met verdere informatie en interviewaanvragen. Bel haar op  06 50 422 692 of e-mail naar m.dingenouts@franshalsmuseum.nl.

Tentoonstelling

Perskit Frans Hals - Alle schuttersstukken / press kit Frans Hals - All his militia pieces

Samenwerking Frans Hals Museum en Amsterdam Museum krijgt subsidie van Rijk

persbericht benoeming Ann Demeester bijzonder hoogleraar RU