Repainting artworks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Geven met een missie

Kunst is een weldaad voor de wereld. Onze begunstigers – sponsors, partners en fondsen – delen die overtuiging met ons. Maar ze delen ook geld, goed of kennis met het museum om onze gezamenlijke missie mogelijk te maken: mensen van alle leeftijden en achtergronden raken met kunst.

Contact

Partners

Gemeente Haarlem

Het Frans Hals Museum beheert kunstcollectie van de Gemeente Haarlem en de twee monumentale museumgebouwen, Hal en Hof. De gemeente verstrekt subsidie aan het museum zodat het museum zijn basistaken kan uitvoeren en de gebouwen kan exploiteren.

BankGiro Loterij

Het museum is trots om partner van de BankGiro Loterij te zijn. Dankzij de steun van de loterij kan het museum kunst aankopen, presenteren en restaureren. De  restauratie van de topstukken van Frans Hals in het gerenommeerde eigen restauratieatelier was alleen mogelijk dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij.

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3