Meet at

Haarlem

Repainting artworks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

EN NL

De Roemers zijn een nieuwe, jonge groep Vrienden van het Frans Hals Museum. Ze vormen een dynamisch netwerk van 30- tot 50-jarigen met een levendige interesse in kunst en cultuur. Het plezier dat ze beleven aan museale schoonheid in Kennemerland delen ze graag (met elkaar). Roemers hebben dezelfde privileges als een Vriend en hebben daarnaast twee keer per jaar een speciale Roemer-bijeenkomst, die ze zelf organiseren.

Prijzen

Persoonlijk lid

€175,- per jaar

Proeflid

€50,- voor één event

Partnerlid

€300 per jaar

Word Roemer

Foto: Mariëlle Penrhyn Lowe

Word ook Roemer

Roemer worden kan op twee manieren:

  • als persoonlijk lid (€ 175,- per jaar)
  • als partnerlid (€ 300,- per jaar)

 

Ook is er de mogelijkheid om voor €50,- proeflid te zijn, waarmee u één event kunt bijwonen.

We informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden en privileges van het Roemerschap via roemers@franshalsmuseum.nl.

Roemers voorjaarsevent: 
Op donderdag 9 mei 2019 om 19.00 uur komen de Roemers bij elkaar in locatie Hof om te genieten van een spectaculaire avond in het thema van de Haarlemse Helden. Haarlemmer van het jaar 2018, Okrah Donkor, zal als gastspreker aanwezig zijn en de avond wordt opgeluisterd met hedendaagse rap muziek. Natuurlijk bezoeken wij ook de tentoonstelling Haarlemse Helden en is er volop de gelegenheid om bij te praten tijdens het walking dinner.

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3