Repainting artworks

Locatie HOF is tot 14 februari gesloten. Bezoek The Rhythm of the Night in locatie HAL van woensdag t/m zondag nu met 50% korting.

Koop tickets

 

 

LOCATIE HOF TIJDELIJK GESLOTEN. LOCATIE HAL BLIJFT OPEN MET 50% KORTING

Locatie HOF (Groot Heiligland 62) is tijdelijk gesloten vanwege verbouwing. Daarna kunnen we je een nog fijnere ervaring bieden met een nieuwe entree en winkel. Vanaf 14 februari ontvangen we je graag weer in locatie HOF.

Locatie HAL (Grote Markt 16) is open van woensdag t/m zondag. Daar bezoek je de videokunsttentoonstelling The Rhythm of the Night. Tot en met 12 februari geldt er voor deze tentoonstelling 50% korting op de entreeprijs.

Bezoek het Frans Hals Museum vanaf 14 februari op twee locaties;
In HAL (Grote Markt 16) zie je wisselende tentoonstellingen van moderne en hedendaagse kunst. In HOF (Groot Heiligland 62) vind je Frans Hals, andere oude meesters, gecombineerd met nieuwe kunst. Benieuwd naar de verhalen achter de kunst? Met je ticket maak je in HOF gratis gebruik van de viertalige audiotour.

In de agenda zie je een volledig overzicht van wat er te doen is.

Tickets voor locatie HOF Tickets voor locatie HAL

Nu te zien in HAL: The Rhythm of the Night,
Vanaf 14 februari te zien in HOF: Topstukken.

Bezoek beide locaties nog steeds voor dezelfde prijs

We ontvangen je graag op beide locaties van het museum. Koop je tickets voor beide locaties voorafgaand aan je bezoek. Heb je een ticket voor de eerste locatie betaald, dan vind je bij dat ticket een pdf met een kortingscode. Vul je deze kortingscode in bij het bestellen van je ticket voor de tweede locatie, dan komt de prijs van het tweede ticket automatisch op € 0,00 te staan.

Game 3 of 3

Dislike
Frans Hals

Koos Breukel

Jan van Scorel

Guido van der Werve

Maerten van Heemskerck

Drag & drop if you like

or dislike it

Go on! Drag me around!

Are you sure?!

I don't like him either

He doesn't like you I'm afraid

Meet at Frans Hals!

Game 1 of 3

lock
lock

Game 2 of 3