Koop tickets

€ 7,50 exclusief entreeticket

Adviesleeftijd

6 - 11 jaar

Ontdek de hoogtepunten van het museum tijdens de speciale kindertour

Ga mee op kindertour in de schoolvakanties

Waarom is Frans Hals de beroemdste schilder van Haarlem? Waar zit de kat in het poppenhuis? Op hoeveel manieren schilder je een stad? En welke grapjes maakten kunstenaars vroeger in hun schilderijen? Ga mee op een rondleiding langs hoogtepunten uit onze vaste en tijdelijke presentaties, en ontdek het antwoord op al deze vragen!

Verwacht verhalen en leuke opdrachten die je anders laten kijken naar de schilderijen én naar elkaar. En ervaar het museum ook eens op z’n kop, wat ontdek jij als je ondersteboven kijkt?

Het Frans Hals Museum draagt de naam van de beroemdste kunstenaar uit Haarlem. Maar het museum is méér dan Frans Hals alleen. Deze rondleiding voert kinderen langs hoogtepunten in het museum. Van zeventiende-eeuwse tot moderne kunst, van schilderijen tot poppenhuis, van Frans Hals tot Jordaens en Sluijters.

In de herfstvakantie kun je weer meedoen met deze kindertour. Data en tijden worden later bekendgemaakt.

Reserveer tickets voor de kindertour

Let op: Dit is een rondleiding voor kinderen. Volwassenen kunnen ieder weekend luisteren naar een verhaal op zaal in locatie Hof.

Foto: Sam Eye Am Photography

Ontdek meer activiteit