Familiezomer
Familiezomer Familiezomer

Binnen- en buitenpret in Frans Hals Museum – Hof

Van 7 juni t/m 15 september is een bezoek aan de tentoonstelling Haarlemse Helden extra feestelijk. Deze zomer vind je extra Hubs in het museum, waar je zelf kunst kunt maken. Ontdek meer over onze ‘Haarlemse Helden’ en ‘andere meesters’ in zaal 23 en in onze speciale zomertuin.

Foto: Mo Schalkx

Kom samen naar het museum en vier je Haarlemse Held in de nieuwe Hubs. Wie bewonder jij? Breng een hulde aan jouw superheld! Of het nu Superman, je moeder of je opa is, alles kan. Prijs ze met een erepenning, een lofdicht of een kroon, zoals dat ook vroeger werd gedaan. In de Zomertuin is nog meer te beleven: met een zandtafel om je eigen creatie te maken, een mega-memoryspel, en picknicktafels waar de hele familie kan aanschuiven, voordat je samen op de foto gaat in 17e-eeuws Haarlem.

Pak een speciaal familieboekje bij de balie of in zaal 1 en bezoek samen de tentoonstelling. En om het nog leuker te maken: kinderen tot 18 jaar betalen in het Frans Hals Museum geen entree.